Logo Pure Via

Käyttöehdot

Ehdot

käyttöä koskevat

Voimassa 30.6.2021 alkaen

Whole Earth Brands, Inc. ja sen työntekijät, edustajat, tytäryhtiöt ja kumppaniyhtiöt (yhdessä “Whole Earth Brands”, “yhtiö” tai “me”) ylläpitävät tätä sivustoa (“sivusto”), joka tarkoituksena on antaa tietoa ja neuvoja, toimia viestintäympäristönä sekä edistää tavoitettamme tarjota mahdollisimman laadukkaita tuotteita. Kutsumme sinut käyttämään sivustoamme, mutta ennen kuin teet niin, lue seuraavat sivuston käyttöä koskevat käyttöehdot ja kaikki niihin viittaavat asiakirjat (yhdessä nämä “käyttöehdot”). Käyttöehtojen piiriin kuuluvat myös kaikki sivustossa olevat tai sen kautta saataville asetetut sisällöt, toiminnot ja palvelut riippumatta siitä, käytätkö niitä vieraskäyttäjänä vai rekisteröityneenä käyttäjänä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö-osiossa kuvatun tietosuojakäytäntömme ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos et halua hyväksyä näitä käyttöehtoja tai tietosuojakäytäntöä, sinun on poistuttava sivustosta.

Käyttöoikeus
Jotta voit käyttää sivustoa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Myös vähintään 13-vuotias voi käyttää sivustoa, jos hänellä on siihen vanhemman tai huoltajan suostumus. Pidätämme oikeuden pyytää todisteita vanhemman tai huoltajan suostumuksesta milloin tahansa. Vastuullasi on varmistaa, että kaikki henkilöt, jotka käyttävät sivustoa Internet-yhteytesi kautta, ovat tietoisia näistä käyttöehdoista ja noudattavat niitä. Jos haluat käyttää sivustoa tai sen tarjoamia resursseja, sinun on ehkä annettava tiettyjä rekisteröitymistietoja. Sivuston käyttöehtona on, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein ja ajantasaisia eikä niissä ole puutteita. Saatamme ajoittain rajoittaa käyttäjien, myös rekisteröityneiden käyttäjien, pääsyä joihinkin sivuston osiin tai koko sivustoon. Emme ole vastuussa, jos sivusto tai jokin sen osa ei jostain syystä ole käytettävissä tiettynä aikana tai ajanjaksona.

Tietoturva
Jos sinulle annetaan sivuston käyttöä varten käyttäjätunnus, salasana tai jokin muu tieto osana tietoturvakäytäntöjämme tai jos muuten haluat suojata sivuston käytön kyseisenlaisin menetelmin, sinun on käsiteltävä kyseisiä tietoja luottamuksellisina etkä saa luovuttaa niitä kolmansille osapuolille. Sinun on sitouduttava ilmoittamaan meille välittömästi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvan vaarantumisesta. Sitoudut myös varmistamaan, että poistut tililtäsi aina istunnon päätteeksi. Ole erityisen varovainen, kun käytät tiliäsi julkisessa tai jaetussa tietokoneessa. Varmista, että kukaan muu ei näe salasanaasi tai pysty tallentamaan sitä tai muita henkilökohtaisia tietojasi.

Meillä on oikeus milloin tahansa ja mistä tahansa syystä poistaa käytöstä käyttäjätunnus, tunnuskoodi tai salasana riippumatta siitä, oletko valinnut sen itse vai oletko saanut sen meiltä. Syynä voi esimerkiksi olla se, että olet mielestämme jättänyt noudattamatta jotakin näistä käyttöehdoista. Meillä on oikeus milloin tahansa lakkauttaa sivusto tai tehdä siihen muutoksia. Samoin voimme milloin tahansa poistaa jonkin sivustossa tarjoamamme palvelun tai aineiston tai muuttaa sitä.

Luottaminen julkaistuihin tietoihin
Sivustossa esitetyt tai sen kautta saataville annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleiseen tiedottamiseen. Emme takaa näiden tietojen oikeellisuutta, kattavuutta tai hyödyllisyyttä. Se, luotatko näihin tietoihin, on täysin omalla vastuullasi. Kieltäydymme kaikista vastuista ja velvollisuuksista, jotka johtuvat sinun tai jonkun muun sivustoa käyttäneen tai sivuston sisällöstä kuulleen henkilön luottamisesta kyseiseen aineistoon.

Päivitykset – sivusto
Saatamme päivittää sivustoa ajoittain, mutta sen sisältö ei välttämättä ole täydellinen tai ajan tasalla. Sivuston aineisto voi olla milloin tahansa vanhentunutta, eikä meillä ole velvollisuutta päivittää sitä. Voimme muuttaa sivustoa milloin tahansa myös ilman ennakkoilmoitusta. Voimme keskeyttää sivuston käytön tai sulkea sivuston toistaiseksi.

Päivitykset – käyttöehdot
Voimme tarkistaa ja päivittää näitä käyttöehtoja ajoittain. Myös päivitetyt käyttöehdot sitovat sinua, joten tarkista voimassa olevat ehdot säännöllisesti tältä sivulta. Sivuston käytön jatkaminen päivitettyjen käyttöehtojen julkaisemisen jälkeen tarkoittaa, että hyväksyt muutokset ja sitoudut niihin.

Tiedot sinusta ja käynneistäsi sivustossa
Kaikkiin tässä sivustossa keräämiimme tietoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöämme. Käyttämällä sivustoa annat suostumuksesi kaikkiin tietojasi koskeviin toimenpiteisiimme, jotka toteutamme tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Vakuutat ja takaat, että kaikki antamasi tiedot ovat paikkansapitäviä.

Linkit sivustoomme
Voit linkittää sivustoomme, kunhan teet sen ei-kaupallisella, asianmukaisella ja laillisella tavalla vahingoittamatta tai hyväksikäyttämättä mainettamme. Älä linkitä sivustoa tavalla, joka antaa ymmärtää, että kyseessä on hyväksyntämme tai tukemme ilmaisu, jos siitä ei ole kyse. Sivustomme ei saa avautua toisen sivuston kehysikkunaan, jos emme ole antaneet siihen lupaa.

Linkit muihin sivustoihin ja kolmansien osapuolten laajennuksiin
Käyttömukavuus- ja tiedonsaantisyistä sivustossamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin. Kyseiset sivustot voivat olla sellaisten yritysten ylläpitämiä, joihin meillä ei ole osakkuus- tai kumppanuussuhdetta. Suosittelemme, että tutustut vierailemiesi linkitettyjen sivustojen tietosuojakäytäntöihin tai -ilmoituksiin. Emme ole vastuussa sellaisten sivustojen sisällöstä, joiden omistajiin meillä ei ole osakkuus- tai kumppanuussuhdetta. Emme ole myöskään vastuussa kyseisten sivustojen käytöstä tai niiden tietosuojakäytännöistä. Emme voi vaikuttaa näiden sivustojen tai resurssien sisältöön emmekä vastaa niistä tai niiden käytöstä mahdollisesti aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista. Jos päätät käyttää jotakin sivustoomme linkitettyä kolmannen osapuolen sivustoa, teet sen täysin omalla vastuullasi kyseisen sivuston käyttöehtojen mukaisesti.

Sivustomme kolmansien osapuolten lisäosien, kuten sosiaalisen median työkalujen, tarjoajat voivat automaattisesti kerätä tietoja sivuston ja kyseisten toimintojen käytöstä. Näihin tietoihin sovelletaan kolmansien osapuolten lisäosien tarjoajien tietosuojakäytäntöjä. Emme ole lain sallimissa rajoissa vastuussa kyseisten kolmansien osapuolten laajennusten tarjoajien tietosuojakäytännöistä.

 

ÄLÄ TOIMI NÄIN
Älä muokkaa sivuston aineiston kopioita äläkä käytä kuvituksia, valokuvia, video- tai äänisekvenssejä tai muuta grafiikkaa erillään niihin liittyvästä tekstistä. Älä poista tai muuta mitään tekijänoikeus-, tavaramerkki- tai muita omistusoikeusilmoituksia sivuston aineistojen kopioista äläkä jäljennä, myy tai hyödynnä kaupallisiin tarkoituksiin mitään sivuston osaa, käytä sivustoa tai sen kautta saatavilla olevia palveluita tai aineistoja.

Jos tulostat, kopioit, muokkaat, lataat tai muutoin käytät jotakin sivuston osaa käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää sivustoa päättyy välittömästi ja sinun on valintamme mukaan palautettava tai tuhottava kaikki tekemiesi aineistojen kopiot. Sinulle ei siirretä mitään sivustoon tai sivuston sisältöön liittyviä oikeuksia tai omistusoikeuksia, ja pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty. Sivuston käyttö, jota ei ole nimenomaisesti sallittu näissä käyttöehdoissa, on näiden käyttöehtojen vastaista ja saattaa rikkoa tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakeja sekä muita lakeja.

 

KIELLETYT KÄYTTÖTAVAT
Et saa väärinkäyttää sivustojamme tai peukaloida niitä (kuten hakkeroida tai levittää viruksia, troijalaisia, matoja, logiikkapommeja tai muuta teknisesti haitallista materiaalia tai tehdä palvelunestohyökkäyksiä) etkä muulla tavoin häiritä teknistä käyttöympäristöämme tai toimintojamme tai varastaa tietojamme tai asiakkaidemme tietoja. Suosittelemme, että käytät virustorjuntaohjelmistoa kaikissa sivustoissa, myös omassa sivustossamme. Vaikka pyrimme jatkuvasti ylläpitämään sivustoamme ja varmistamaan, että se pysyy suojattuna, emme voi taata, että se on ympäristönä aina virheetön ja virukseton.

Et saa rikkoa mitään sovellettavia liittovaltion, osavaltion tai paikallisen tai kansainvälisen lainsäädännön lakeja tai säädöksiä etkä esiintyä tai yrittää esiintyä meidän tai jonkun työntekijämme tai toisen käyttäjän, henkilön tai yhteisön nimissä. Älä ryhdy mihinkään sellaiseen toimintaan, joka rajoittaa tai estää ketään käyttämästä sivustoa tai joka voi arviomme mukaan vahingoittaa meitä tai sivuston käyttäjiä tai saattaa heitä vastuuseen. Saat käyttää sivustoa vain laillisiin tarkoituksiin ja näiden käyttöehtojen mukaisesti.

 

OMAT KÄYTTÄJÄSISÄLTÖSI
Sivusto voi sisältää ilmoitustauluja, keskusteluryhmiä ja -palstoja, henkilökohtaisia verkkosivuja ja profiileja, foorumeja, blogeja ja muita vuorovaikutteisia toimintoja (yhdessä “vuorovaikutteiset palvelut”), joiden avulla voit sivustossa tai sen kautta julkaista, lähettää, näyttää tai siirtää muille käyttäjille (jäljempänä “julkaista”) sisältöä tai aineistoa, kuten kommentteja, mielipiteitä. ehdotuksia, tekstejä, tarinoita, lausuntoja, tykkäyksiä, video- ja äänitallenteita tai valokuvia sekä niistä tehtyjä johdannaisteoksia ja -aineistoja, mukautuksia ja muunnelmia (yhdessä “käyttäjäsisällöt”). Tiedostat, että olet vastuussa lähettämästäsi käyttäjäsisällöstä ja että vastaat siitä kaikilta osin myös laillisuuden, luotettavuuden, asianmukaisuuden, alkuperän ja tekijänoikeuksien osalta.

Kaikkien käyttäjäsisältöjen on oltava näissä käyttöehdoissa määritettyjen sisältövaatimusten mukaisia. Kaikki sivustoon julkaisemasi käyttäjäsisältö katsotaan ei-luottamukselliseksi ja ei-omisteiseksi aineistoksi, ja myönnät täten meille ehdoitta maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, siirrettävissä olevan, tekijänoikeusmaksuttoman, jatkuvan ja peruuttamattoman oikeuden käyttää, kopioida, jakaa ja luovuttaa kolmansille osapuolille mitä tahansa tällaista aineistoa mihin tahansa tarkoitukseen. Vakuutat ja takaat, että omistat kaikki käyttäjäsisältöjen oikeudet tai että sinulla on oikeudet niiden hallintaan ja että sinulla on oikeus myöntää meille ja kumppaniyhtiöillemme edellä kuvatun mukaiset käyttöoikeudet. Vakuutat ja takaat, että kaikki käyttäjäsisältösi ovat näiden käyttöehtojen mukaisia, ja sitoudut puolustamaan, vapauttamaan vastuusta ja pitämään syyttömänä meidät, kumppaniyhtiömme ja lisenssinantajamme tämän vakuutuksen ja takuun rikkomuksen tapauksessa.

Meillä on oikeus milloin tahansa poistaa tai muuttaa mitä tahansa käyttäjäsisältöä mistä tahansa syystä tai ilman syytä, kieltäytyä julkaisemasta käyttäjäsisältöä mistä tahansa syystä tai ilman syytä, ryhtyä mihin tahansa harkintamme mukaan tarpeellisiksi tai asianmukaisiksi katsomiimme käyttäjäsisältöä koskeviin toimiin, jos uskomme, että kyseinen sisältö on käyttöehtojen tai esimerkiksi sisältövaatimusten vastainen, että se loukkaa immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia tai uhkaa sivuston käyttäjien tai suuren yleisön turvallisuutta tai että siitä voi aiheutua meille vastuita. Meillä on myös oikeus paljastaa henkilöllisyytesi kolmannelle osapuolelle, jos tämä väittää, että julkaisemasi aineisto rikkoo hänen oikeuksiaan, kuten immateriaalioikeuksia tai oikeutta yksityisyyteen, sekä oikeus ryhtyä asianmukaisiin oikeustoimiin, kuten kääntyä lainvalvontaviranomaisen puoleen sivuston laittoman tai luvattoman käytön vuoksi, sekä lopettaa pääsysi sivustoon tai johonkin sen osiin ilman syytä tai mistä tahansa syystä, kuten näiden käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.

Edellä mainittua rajoittamatta meillä on oikeus tehdä täysipainosta yhteistyötä kaikkien lainvalvontaviranomaisten kanssa tai tuomioistuimen määräyksen vuoksi, jos meitä pyydetään tai määrätään paljastamaan sivustossa tai sivuston kautta aineistoa julkaisevan henkilön henkilöllisyys. Sitoudut myöntämään yhtiölle vastuuvapauden ja pitämään yhtiötä syyttömänä kaikkien sellaisten vaateiden osalta, jotka johtuvat toimista, joihin yhtiö on ryhtynyt tutkimustensa aikana tai niiden seurauksena, tai toimista, jotka ovat aiheutuneet yhtiön tai lainvalvontaviranomaisen tutkinnan vuoksi.

Emme kuitenkaan voi sitoutua tarkistamaan kaikkea aineistoa ennen sen julkaisemista sivustossa, emmekä voi taata, että kyseenalainen aineisto poistetaan nopeasti sen jälkeen, kun se on julkaistu. Näin ollen emme myöskään vastaa mistään siirtoihin, viestintään tai käyttäjän tai kolmannen osapuolen sisältöön liittyvistä toimista tai siitä, että kyseisiä toimia ei ole tehty. Meillä ei ole vastuita eikä velvollisuuksia ketään kohtaan kyseisten toimintojen suorittamisesta tai suorittamatta jättämisestä.

SISÄLTÖVAATIMUKSET
Nämä sisältövaatimukset koskevat kaikkia käyttäjäsisältöjä ja vuorovaikutteisia palveluita. Käyttäjäsisällöt eivät saa miltään osin rikkoa mitään sovellettavaa liittovaltion, osavaltion tai paikallisen tai kansainvälisen lainsäädännön lakia tai säädöstä.

Et saa käyttää mitään aineistoa, joka

on uhkaavaa, halventavaa, loukkaavaa, ahdistelevaa, pelottelevaa, väkivaltaista, vihamielistä, provosoivaa tai muulla tavoin sopimatonta tai joka sisältää avoimen seksuaalista, pornografista tai väkivaltaista sisältöä,

on syrjivää ja jonka syrjintäperusteena on rotu, sukupuoli, uskonto, kansalaisuus, vammaisuus, seksuaalinen suuntautuminen tai ikä,

loukkaa toisen henkilön patenttia, tavaramerkkiä, liikesalaisuutta, tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia tai rikkoo muiden laillisia oikeuksia (mukaan lukien oikeuksia julkisuuteen tai yksityisyyteen) tai sisältää materiaalia, joka voi sovellettavien lakien tai säädösten nojalla johtaa siviili- tai rikosoikeudelliseen vastuuseen tai voi muuten olla ristiriidassa näiden käyttöehtojen ja tietosuojakäytäntömme kanssa,

todennäköisesti johtaa ketä tahansa harhaan,

edistää laittomia toimia tai kannattaa, tukee tai avustaa lainvastaista toimintaa,

viittaa tilanteisiin, jossa on kyse toiseksi henkilöksi tekeytymisestä, henkilöllisyyden vääristelystä tai siitä, että annetaan väärä kuva henkilön yhteyksistä toiseen henkilöön tai organisaatioon,

sisältää materiaalia, joka liittyy kaupalliseen toimintaan tai myyntiin, kuten kilpailuihin, arvontoihin, myynninedistämistoimiin, vaihtokauppaan tai mainontaan,

antaa vaikutelman, että aineisto on peräisin meiltä tai joltakin muulta henkilöltä tai taholta, jos niin ei ole.

 

IMMATERIAALIOIKEUDET, OHJELMISTOT JA SISÄLTÖ
Sivusto ja sen koko sisältö, ominaisuudet ja toiminnot (mukaan lukien kaikki tiedot, ohjelmistot, tekstit, näytöt, kuvat, videot ja äänitteet sekä niiden suunnittelu, valikoima ja asettelu) ovat meidän, lisenssinantajiemme tai muiden kyseisen sisällön tarjoajien omaisuutta, ja ne ovat Yhdysvaltain ja kansainvälisen lainsäädännön mukaisten tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, patentteja, liikesalaisuuksia ja muita immateriaalioikeuksia ja omistusoikeuksia koskevien lakien suojaamia. Emme vaadi tekijänoikeutta mihinkään julkishallinnolliseen tai muuhun julkiseen sisältöön, jota mahdollisesti sijoitamme sivustoon.

 

Sivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Saat käyttää sitä myös sellaisiin laillisiin liiketoimintatarkoituksiin, jotka liittyvät rooliisi nykyisenä tai tulevana asiakkaanamme, toimittajanamme tai jakelijanamme. Mitään sivuston aineistoa ei saa kopioida tai muokata eikä siitä saa tehdä johdannaisteoksia.

 

Sitä ei saa esittää julkisesti, asettaa näytteille, julkaista uudelleen, ladata, tallentaa tai siirtää. Poikkeuksena ovat seuraavat toimet, jotka ovat sallittuja:

 

  • voit tallentaa kopioita tällaisesta aineistosta väliaikaisesti RAM-muistiin
  • voit säilyttää tiedostoja välimuistissa, johon selain on ne automaattisesti tallentanut, jotta ne avautuvat seuraavalla käyttökerralla nopeammin
  • voit tulostaa sivustosta kohtuullisen määrän sivuja sallittua käyttötarkoitusta varten.

 

TAVARAMERKIT JA TEKIJÄNOIKEUDET
Omistamme tekijänoikeudet kaikkiin toimittamiimme aineistoihin. Kaikki tavaramerkit, niihin liittyvät nimet, tuotemerkit, logot, tunnukset, symbolit, tuote- ja palvelunimet, mallit ja mainoslauseet sekä kaikki niiden yhdistelmät, muodot ja johdannaiset, joita käytämme parhaillaan tai myöhemmin, riippumatta siitä, ovatko ne tällä hetkellä rekisteröityjä, ovat tavaramerkkejämme, ellei toisin mainita. Et saa kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, siirtää, jakaa, julkaista tai käyttää mitään sivuston aineistoa ilman meiltä etukäteen saatua kirjallista lupaa. Et saa käyttää logojamme pikalinkkeinä johonkin muuhun sivustoon, ellemme ole antaneet siihen etukäteen kirjallista suostumusta. Minkään tässä mainitun ei voida katsoa antavan seuraamuksen, estoppel-periaatteen tai muun perusteen nojalla lisenssiä tai käyttöoikeutta mihinkään sivustossa näkyvään tavaramerkkiin ilman nimenomaista kirjallista lupaamme tai tavaramerkin omistajan lupaa.

 

TULEVAISUUTEEN LIITTYVIÄ LAUSUNTOJA KOSKEVA HUOMAUTUS
Sivustossa saattaa olla tulevaisuutta koskevia lausuntoja vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Act -lain mukaisesti, kuten lausuntoja tulevaisuudennäkymistämme, odotuksistamme, suunnitelmistamme, tavoitteistamme ja strategioistamme. Joissakin tapauksissa tulevaisuutta koskevat lausunnot tunnistaa seuraavan kaltaisista termeistä: ”saattaa”, ”tulee”, ”voida”, ”pitäisi”, ”odottaa”, ”suunnitella”, ”ennakoida”, ”aikoa”, ”uskoa”, ”arvioida”, ”ennustaa”, ”potentiaalinen”, ”jatkaa” tai ”tavoite”. Monet tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuustekijät ja muut tärkeät tekijät voivat aiheuttaa sen, että yhtiön todelliset tulokset, suorituskyky ja saavutukset saattavat poiketa merkittävästi tulevaisuutta koskevien lausuntojen kuvauksista. Riskit, jotka on lueteltu yhtiön vuosikertomuksessa, neljännesvuosikatsauksissa ja muissa yhtiön ajoittain Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiolle (Securities and Exchange Commission, SEC) toimittamissa asiakirjoissa kohdassa ”Riskitekijät”, ovat nähtävillä SEC:n sivustossa osoitteessa www.sec.gov. Yhtiö ei ole velvollinen päivittämään mitään sivustossa olevia tulevaisuutta koskevia lausuntoja uusien tietojen tai tulevien tapahtumien tai olosuhteiden vuoksi. Mitään sivuston sisältämiä tietoja ei ole tarkoitettu sisällytettäviksi, eikä niiden katsota sisältyvän, mihinkään yhtiön arvopaperi- ja pörssikomissiolle toimittamiin asiakirjoihin.

 

WHOLE EARTH BRANDS, INC. JA ARVOPAPERISIJOITTAMINEN
Emme tarjoa sijoitusneuvontaa sivuston kautta, eikä sivustossa olevaa aineistoa tule tulkita yhtiön arvopapereiden myynti- tai ostotarjoukseksi missään Yhdysvaltain osavaltiossa tai lainkäyttöalueella tai Yhdysvaltain ulkopuolisella lainkäyttöalueella. Jos käytät sivuston aineistoa päätöksentekosi tukena harkitessasi arvopaperikauppaa osakkeillamme, huomaa, että aiempi tulos ei välttämättä kerro tulevasta menestyksestä. Mahdollisten sijoittajien tulisi konsultoida talousasioiden asiantuntijaa ennen sijoittamista yhtiöön.

Vastuuvapauslauseke
Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joiden syynä on hajautettu palvelunestohyökkäys, virus tai jokin muu teknisesti haitallinen tekijä, joka voi saastuttaa tietokoneen, laitteita, ohjelmia, tietoja tai muuta omistusoikeudellista materiaalia ja joka johtuu sivuston käytöstäsi tai sivuston kautta hankkimiesi palveluiden tai tuotteiden käytöstä tai sellaisen aineiston lataamisesta, joka on julkaistu sivustossa tai sivustoon linkitetyssä sivustossa.

Käytät sivustoa, sen sisältöä ja sivuston kautta hankittuja palveluja ja tuotteita omalla vastuullasi. Sivusto, sen sisältö ja kaikki sivuston kautta hankitut palvelut ja tuotteet toimitetaan “sellaisenaan” ja “saatavuuden mukaan” ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai oletettuja takuita. Yhtiö tai kukaan yhtiöön liittyvä henkilö ei anna mitään takuita sivuston kattavuudesta, turvallisuudesta, luotettavuudesta, laadusta, paikkansapitävyydestä tai saatavuudesta. Edellä mainittua rajoittamatta yhtiö ja yhtiöön liittyvät henkilöt eivät takaa, että sivusto, sen sisältö tai sivuston kautta hankitut palvelut tai tuotteet olisivat moitteettomia, luotettavia ja virheettömiä ja että niiden käyttö olisi keskeytymätöntä, että viat korjataan, että sivusto tai palvelin, jonka kautta sivusto on saatavilla, ei sisällä viruksia tai muita haitallisia komponentteja tai että sivusto tai sen kautta hankitut palvelut tai tuotteet muutoin vastaisivat tarpeitasi tai odotuksiasi.

Kaikki tässä sivustossa oleva ravitsemukseen, terveyteen ja elintapoihin liittyvä aineisto on tarkoitettu ainoastaan tiedoksi eikä sen tarkoituksena ole antaa ravitsemuksellisia tai lääketieteellisiä neuvoja. Vaikka pyrimme varmistamaan sivuston sisällön paikkansapitävyyden, sinun ei tule luottaa annettuihin tietoihin. Lue aina pakkausmerkinnät, varoitukset ja ohjeet ennen tuotteiden käyttöä.

Yhtiö sanoutuu irti kaikista nimenomaisista, oletetuista, lakisääteisistä ja muista takuista, kuten takuista, jotka koskevat myyntikelpoisuutta, oikeuksien loukkaamattomuutta ja soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen. Edellä mainittu ei vaikuta takuisiin, joiden rajoittaminen tai poissulkeminen on kielletty sovellettavan lainsäädännön vuoksi.

Vastuunrajoitus
Yhtiö, sen kumppaniyhtiöt sekä niiden lisenssinantajat, palveluntarjoajat, työntekijät, edustajat, toimihenkilöt ja johtohenkilöt eivät ole missään tilanteessa vastuussa mistään oikeusteorian mukaisista vahingoista, jotka ovat seurausta siitä tai liittyvät siihen, että olet käyttänyt tai ollut kyvytön käyttämään sivustoa tai siihen linkitettyjä sivustoja, sivuston tai siihen linkitettyjen sivustojen sisältöä tai sivuston kautta tai sivustoon linkitettyjen sivustojen kautta hankittuja palveluja tai tuotteita, mukaan lukien suorat, epäsuorat, erityiset, satunnaiset, välilliset tai rangaistusluonteiset vahingot, kuten henkilövahingot, kipu ja särky, henkinen kärsimys, tulojen tai voittojen menetys, liiketoiminnan tai ennakoitujen säästöjen menetys, käyttökatkos, goodwill-arvon menetys, tietojen menetys sekä se, onko kyse ollut oikeudenloukkauksesta (esimerkiksi laiminlyönnistä), sopimusrikkomuksesta vai jostakin muusta, sekä silloin, kun tapahtuma on ollut ennakoitavissa. Edellä mainittu ei vaikuta vastuisiin, joiden rajoittaminen tai poissulkeminen on kielletty sovellettavan lainsäädännön vuoksi.

 

VAHINGONKORVAUSVASTUU
Sitoudut puolustamaan, vapauttamaan vastuusta ja pitämään syyttömänä yhtiötä, sen kumppaniyhtiöitä ja lisenssinantajia sekä kaikkia näiden toimihenkilöitä, johtohenkilöitä, työntekijöitä, toimeksisaajia, edustajia, lisenssinantajia ja toimittajia vaateiden, vastuiden, vahinkojen, tuomioiden, päätösten, menetysten, kustannusten tai palkkioiden osalta (mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot), jotka johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai sivuston käytöstä, kuten siitä, että olet käyttänyt sivuston sisältöä, palveluja, tuotteita ja sivustosta hankkimaasi tietoa muutoin kuin näissä käyttöehdoissa on nimenomaisesti sallittu.

 

Maantieteelliset rajoitukset
Jos käytät sivustoamme, jonka osoite päättyy tunnisteeseen “.uk”, sivuston hallinnointi- ja ylläpitosijaintina on High Wycombe, Buckinghamshire, Englanti ja sivusto tarjotaan vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien henkilöiden käyttöön. Emme takaa, että sivusto tai sen sisältö on käytettävissä tai toimii asianmukaisesti Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Sivuston käyttö ei välttämättä ole laillista kaikille henkilöille tai kaikissa maissa. Jos käytät sivustoa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta, teet sen omasta aloitteestasi ja olet vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta.

Sovellettava laki
Jos käytät sivustoamme, jonka osoite päättyy tunnisteeseen “.uk”, näihin käyttöehtoihin ja niihin liittyviin tai niistä aiheutuviin erimielisyyksiin ja vaateisiin sekä niiden aihealueeseen tai muotoon liittyviin ja niistä aiheutuviin erimielisyyksiin ja vaateisiin (kaikissa tapauksissa myös sopimuksenulkoiset riidat ja vaatimukset mukaan lukien) sovelletaan Englannin ja Walesin lakeja ja annat peruuttamattoman suostumuksesi Englannin ja Walesin tuomioistuinten yksinomaiseen tuomiovaltaan.

Suostut luopumaan kaikista vastalauseista kyseisten tuomioistuinten toimivallan käyttöön ja oikeuspaikkaan liittyen.

 

LUOPUMINEN OIKEUKSISTA JA EROTETTAVUUS
Mitään näiden käyttöehtojen oikeuksista luopumista ei katsota täydentäväksi tai jatkuvaluonteiseksi luopumiseksi kyseisestä ehdosta tai jostakin muusta ehdosta, eikä jonkin oikeuden tai ehtokohdan käyttämättä jättäminen tarkoita, että luopuisimme kyseisestä oikeudesta tai ehdosta. Jos toimivaltainen tuomioistuin katsoo, että jokin näiden käyttöehtojen kohta on jostain syystä pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton, tällainen ehto jätetään pois tai rajoitetaan minimilaajuuteen ja käyttöehtojen muut kohdat säilyvät täysimääräisesti voimassa ja toimeenpantavina.

 

KOKO SOPIMUS
Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme muodostavat sivustoa koskevan sopimuksemme kokonaisuudessaan. Se korvaa kaikki sivustoa koskevat aiemmat ja samanaikaiset kirjalliset ja suulliset sopimukset ja sitoumukset.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa näistä käyttöehdoista tai tietosuojakäytännöstämme.

Whole Earth Brands, Inc.

Attention: Legal Department

125 S. Wacker Dr., Suite 3150

Chicago, IL 60606

U.S.A.

 

Kiitos, että kävit sivustossamme!