Logo Pure Via

NÄKÖKULMAMME

vastuullisuuteen

Pure Via® – meillä luonto on kaiken toimintamme ytimessä. Mielestämme paras makeus saadaan kasveista, ja koska raaka-aineemme ovat peräisin luonnosta, teemme kaikkemme, jotta liiketoimintamme vaikutus niin ihmisiin kuin maapalloon olisi positiivinen.

Sitoutunut ihmisiin
Olemme ylpeitä asemastamme sokerin vähentämisen pioneerina ja olemme sitoutuneet asiakkaidemme palvelemiseen. Lupaamme tarjota laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu kasvipohjaisista aineksista läpinäkyvästi. Tavoitteemme on auttaa sinua nauttimaan elämästä tasapainoisesti.

Ympäristönsuojelu
Tiedämme huolesi planeettamme puolesta, koska tunnemme samoin. Siksi olemme siirtyneet täysin kierrätyskelpoisiin pakkauksiin ja pyrimme aina toimimaan sopusoinnussa luonnon kanssa emmekä sitä vastaan. Pyrimme erinomaisuuteen ESG-kehyksessämme eli suhteessa ympäristöön, yhteiskuntaan ja hallintoon. Keskitymme tukemaan työntekijöiden ja yhteisöjen hyvinvointia, toimimaan tuotannossa vastuullisesti ja edistämään terveellisempää elämäntapaa.

TUTUSTU PURE VIAN MAAILMAAN

Vastuullinen

pakkaaminen

Tiedämme, että pienten muutosten vaikutus voi olla merkittävä, ja uudet pakkauksemme ilmentävät tätä.

VÄHENTÄMINEN

Euroopassa olemme pystyneet vähentämään muovin käyttöä pakkauksessa 18 % eli yhteensä noin 1,8 tonnia vuodessa.
Tämä ei kuitenkaan jää tähän. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa ekologista jalanjälkeämme.

UUDELLEENKÄYTTÖ

Pakkauksiamme voi nykyisin käyttää uudelleen, sillä ne ovat nyt uudelleensuljettavia. Niissä voi vaikkapa säilyttää kastikkeita tai jyviä taikka pakastaa kastikkeita tai patoja.

KIERRÄTYS

Olemme siirtyneet PET/PE-muoveista täysin kierrätyskelpoiseen vain yhtä materiaalia sisältävään PE-muoviin.

YMPÄRISTÖ

yhteiskunta ja hallinto (esg)

ESG-prioriteettimme auttavat meitä käsittelemään missiomme kannalta keskeisimpiä seikkoja ja takaavat, että liiketoimintamme eli esimerkiksi tuotekehityksen, raaka-aineiden hankinnan, tuotannon ja rekrytoinnin vaikutukset ihmisiin ja maapalloon ovat positiivisia.

ESG-kehys

Haluamme varmistaa, että kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla tuotekehityksestä valmistukseen ja jakeluun on positiivinen vaikutus ihmisiin ja maapalloon. Laadimme parhaillaan ESG-kehystämme. Ilmoitamme lähikuukausina mitattavissa olevista tavoitteista, jotka ohjaavat toimintaamme jatkossa.

 

ESIMERKKEJÄ:

YMPÄRISTÖ JA PAKKAUKSET

Varmistamme, että kaikki pakkauksemme ovat uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä tai kompostoituvia.

JÄTE JA VESI

Olemme vähentäneet kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää 50 % (vuodesta 2021) omissa tuotantolaitoksissamme.

VASTUULLINEN HANKINTA

Varmistamme, että kaikki keskeiset kumppanimme noudattavat kolmannen osapuolen standardeja, jotka koskevat työn etiikkaa, työturvallisuutta sekä ympäristö- ja liiketoimintakäytäntöjä.

MONIMUOTOISUUS, OIKEUDENMUKAISUUS JA SYRJIMÄTTÖMYYS

Tuemme paikallisia yhteisöjä ja taloudellisesti heikossa asemassa olevia hyväntekeväisyystoimilla.

INNOVAATIO JA LÄPINÄKYVYYS

Varmistamme, että mahdollisimman suuri osuus jatkuvasti laajenevasta tuotevalikoimastamme on peräisin luonnosta saatavista aineksista.

YHTÄLÄISET MAHDOLLISUUDET

Pyrimme parantamaan terveellistä elämäntapaa edistävien tuotteiden saatavuutta taloudellisesti heikossa asemassa oleville kuluttajille.

TUTUSTU ESG-KEHYKSEEMME