Logo Pure Via

TIETOJA

raaka-aineistamme

Tiedämme, miten paljon arvostat terveyttäsi ja laadukasta ravintoa. Siksi kaikki tuotteemme ovat peräisin luonnosta ja käytämme vain huolellisesti valikoituja ainesosia. Pure Vian® ansiosta voit nauttia luonnollisen hyvänmakuisesta makeudesta niin usein kuin haluat. Elä tasapainoisesti Pure Vian® avulla.

TAIANOMAINEN

lehti

Eteläamerikkalainen guaraniheimo on käyttänyt jo vuosisatojen ajan paikallisen makeastevian (Stevia rebaudiana) lehtiä yrttiteen makeuttamiseen. He kutsuvat sitä taikalehdeksi. Käytämme kalorittomiin makeuttajiimme stevioliglykosidejä, jotka ovat stevian hyvänmakuisimpia ja makeimpia uutteita ja jotka eivät maistu kitkerältä, toisin kuin jotkin muut steviasta uutetut ainesosat.
Pure Via® Stevia, taatusti ihanan makea.

LUE LISÄÄ

LUONNOLLISESTI

Erytritoli on sokerialkoholi, joka on makeudeltaan n. 70 % tavallisen sokerin makeudesta, mutta se on lähes kaloriton eikä se vaikuta verensokeritasoon*. Sitä on hedelmissä, kuten päärynöissä, viinirypäleissä ja meloneissa. Käyttämämme erytritoli on peräisin geenimuuntelemattomasta maissista. Fermentoimme sen ja uutamme maissisokerista erytritolia hyvänmaksuisiksi, mukavan rapeiksi kiteiksi.

*Erytritolia sisältävät ruoat/juomat nostavat verensokeria vähemmän kuin vastaavat sokeria sisältävät.

LUE LISÄÄ

OMENAUUTE

Luonnollinen makeus

Vaihtoehtomme ruskealle sokerille saa täyteläisen ruskean värinsä mehukkaista punaisista omenoista, jotka kerätään ja kuivataan.